Crazy 88

Crazy 88

Creatieve filmopdrachten door de stad, maak het leukste filmpje!

Vanaf

€ 28,50

per persoon
3 - 5 uur
v.a. 12
PubQuiz

PubQuiz

Test je kennis over Muziek, Sport, Media en originele feitjes!

Vanaf

€ 28,50

per persoon
4,5 uur
v.a. 12
Steps in the City

Steps in the City

Fun op Wielen: Ontdek de stad is op een andere manier!

Vanaf

€ 38,50

per persoon
3 - 5,5 uur
v.a. 12
Wie is de Rat?

Wie is de Rat?

Werk samen als team tijdens de opdrachten en ontmasker de Rat!

Vanaf

€ 28,50

per persoon
3 - 5 uur
v.a. 12
Budget Uitje

Budget Uitje

Kies één van onze stadsuitjes en eindig met een heerlijke pizza of pasta!

Vanaf

€ 46,00

per persoon
3 - 5 uur
v.a. 12
Escape met Humphreys

Escape met Humphreys

Combineer Escape in the City met Humphreys!

Vanaf

€ 70,00

per persoon
5,5 uur
v.a. 12
Criminal City Game

Criminal City Game

Ontdek de dark side of town met deze maffia game!

Vanaf

€ 33,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
Crazy 88 Spel

Crazy 88 Spel

Coronaproof in teams van 2. Hét hilarische en knotsgekke uitje!

Vanaf

€ 7,50

per persoon
2-2,5 uur
v.a. 4
The Robbery

The Robbery

Kruip in de huid van een crimineel en beroof de buit! Extreem gave outdoor Escape app game.

Vanaf

€ 20,00

per persoon
2-2,5 uur
v.a. 4
Escape Game - Het virus

Escape Game - Het virus

Beste 1,5 M APP GAME: Hét uitje voor escape liefhebbers! Achterhaal de formule voor het vaccin!

Vanaf

€ 20,00

per persoon
2 - 2,5 uur uur
v.a. 4
Bedrijfsuitje Zwolle

Teambuilding Zwolle

Teambuilding voor een all-in prijs

Zwolse uitjes worden georganiseerd door Uitjes en Eten. De stad heeft een groot aanbod aan gezellige restaurants en cafés. Tevens heeft Zwolle een prachtige binnenstad, met historische gebouwen, pleinen, mooie parken en fraaie stadsgrachten. Een perfecte stad voor een bedrijfsuitje.

Door het grote aanbod arrangementen van Uitjes en Eten is er voor iedereen een leuk programma te vinden! De goed georganiseerde en leuke arrangementen zullen plaatsvinden in het hartje van Zwolle. Doordat de programma's plaatsvinden in het centrum van de stad zult u veel van de stad te zien krijgen. Ook brengen de routes u op plekken waar u normaal gesproken niet zo snel komt.

Ook biedt Uitjes en Eten de mogelijkheid het gezellige uitje te combineren met een heerlijk diner in één van de sfeervolle restaurants van Zwolle. De enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten organiseren met veel plezier uw unieke bedrijfsuitje. Een bedrijfsuitje waarbij teambuilding, gezelligheid, plezier en lekker eten en drinken centraal staat. Uitjes en Eten zal ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

Hieronder vindt u een selectie van de bedrijfsuitjes die Uitjes en Eten aanbiedt in Zwolle. Voor meer bedrijfsuitjes in Zwolle klikt u hier.


Specialist in groepsuitjes

Zwolle is een fantastisch mooie stad met veel bezienswaardigheden. De Zwolse historie is nog goed te zien door prachtige gevels, stadsmuren en het rode torenplein. Op de Grote Markt zijn de Hoofdwacht en De Harmonie plekken die een bezoekje waard zijn. Je kan de stad wandelend steppend of op de fiets ontdekken. Wat je ook kiest, je ziet de schoonheid van de stad van dichtbij.

Ook staat Zwolle tegenwoordig zowel nationaal als internationaal bekend als de groenste gemeente van Nederland. Er zijn dan ook vele natuurgebieden te vinden in Zwolle.

Zwolle is door dit alles uitermate geschikt voor het organiseren van de allerbeste bedrijfsuitjes of groepsuitjes. Onze begeleiders kennen de regio als geen ander en verzorgen graag een onvergetelijk groepsuitje voor u. Kies het arrangement dat bij u en uw gezelschap past en laat u verrassen!

Personeelsuitje Zwolle

Uitjes en Eten is de specialist in het organiseren van personeelsuitjes. Uitjes en eten kan een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Wij regelen dan alles voor u. dit houd onder andere de ontvangst, activiteiten en de catering in.

Groepsuitje Zwolle

Zwolle is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Zwolle

Zwolle is de perfecte plek voor een puzzeltocht in Zwolle omdat er zoveel te zien is in de stad. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht door Zwolle ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Zwolle

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk on met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Zwolle worden natuurlijk gecombineerd met een heerlijk diner. De winnaar krijgt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Zwolle

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Zwolle. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.

Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Scroll naar boven